zondag 21 februari 2010

111 Fruitigfris


Ik ben benieuwd of fruitigfris van Sven van de grond gaat komen, maar de geruchten zijn goed. In the meanwhile heeft hij even een leuke blog aangemaakt met goede foto's. Nu maar hopen dat alles rond komt in aanloop naar de Giro.
>>
>>
Via; Nu.nl, 19-02
MIDDELBURG - De Ronde van Italiƫ slaat in mei Den Haag en Rijswijk over. Door een wijziging in de derde etappe, die op 10 mei wordt verreden, vallen beide gemeenten af. In plaats daarvan doet het wielerpeloton wel Zoetermeer aan.
>>
Dat maakte de projectleider van de Giro in Middelburg vrijdag bekend. Voor de definitieve route moest het aantal kilometers ingekort worden. De keuze viel op het traject waar de meeste infrastructurele maatregelen nodig zouden zijn.
>>
Het parkoers van de derde rit is nu als volgt: Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer, Hillegom, Lisse, Teylingen, Oegstgeest, Leiden, Zoeterwoude, Leidschendam - Voorburg, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Goedereede, Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Veere, Vlissingen en Middelburg. De aangepaste route van de derde etappe telt 224 kilometer en gaat de geschiedenis in als de vlakste etappe ooit in de Ronde van Italiƫ. De Giro start dit jaar op 8 mei met een proloog in Amsterdam.

4 opmerkingen:

  1. Yoo thats my dude!
    Holdin it strong yall!
    Where mu dawgss att whoeff whoeff!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Log nou eens in man als je post?!?!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja ik ben benieuwd naar fruitigfris, niet verkeerd ed, fietsen in zeeland!

    -jeroen

    BeantwoordenVerwijderen